https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Брифінг структурних підрозділів Донецької ОДА щодо ремонту доріг та будівництва об’єктів соціальної інфраструктури

19 червня відбувся брифінг департаментів розвитку базових галузей промисловості, капітального будівництва, управління Укртрансбезпеки та Служби автодоріг. Розглядалися важливі питання відбудови доріг місцевого значення на Донеччині, нелегальні перевезення через КПВВ та у південному напрямку, габаритно-ваговий комплекс, напрямки та стан фінансування, реконструкція об’єктів комунальної власності та ремонтні роботи на дорогах державного значення.

Зокрема, за словами заступника начальника управління – начальника відділу транспорту управління розвитку транспортної інфраструктури Артема Мякінченко, в планах департаменту розвитку базових галузей промисловості замкнути маршрут на Луганськ, будуть завершені роботи на ділянці дороги Торське-Кремінне, вихід на Сіверодонецьк та відремонтована дорога Лиман-Зарічне.

Виконуючий обов’язки начальника Служби автомобільних доріг Донецької області Дмитро Тютюнник зазначив, що в найближчий час розпочнуться ремонтні роботи.

«Вже виділене фінансування на побудову стел та автопавільйонів. Наразі укладаються певні угоди і в липні ми будемо готові розпочинати ремонтні роботи по районам та селам на території області», – зауважив Дмитро Тютюнник.

За словами в.о. начальника Служби автодоріг, всього на балансі 1865 км доріг державного значення, з яких на підконтрольній території – 1146. Потребують ремонту майже 480 км, що мають орієнтовну вартість близько 6-7 млрд грн. Цього року виділено 1,3 млрд грн на відновлення дорожнього покриття.

Щодо відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, то за останні півроку було укладено 230 угод на виконання робіт по об’єктах, більшість з яких – побудова шкіл, дитячих садків та позашкільних закладів. На це закладено 1,1 млрд грн. Особлива увага приділяється також відновленню систем водопостачання та водовідведення.

Директор департаменту капітального будівництва Юрій Винокуров розповів про найкращий будівельний проект області:

«На сьогоднішній день один з наших об’єктів – Мангушський дитячий садок «Аліса» – отримав першість по Україні. За 2,5 роки будівля була приведена до ладу. Більше 230 дітей мають змогу отримувати дошкільну освіту», – відзначив Юрій Винокуров.

Також про підсумки роботи управління, проблеми нелегальних перевезень через КПВВ та у південному напрямку доповідав начальник відділу надання адміністративних послуг управління Укртрансбезпеки в Донецькій області Леонід Котляров.

«Наприкінці минулого року управління Укртрансбезпеки отримало нові габаритно-вагові комплекси, за допомогою яких в регіоні здійснюється постійний контроль вантажних засобів на дорогах загального користування», – акцентував начальник відділу надання адміністративних послуг управління Укртрансбезпеки.

Додатки:

– інформаційна довідка департаменту базових галузей;

– інформаційна довідка управління Укртрансбезпеки.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/bryfing-strukturnyh-pidrozdiliv-donetskoyi-oda-shhodo-remontu-dorig-ta-budivnytstva-ob-yektiv-sotsialnoyi-infrastruktury/