тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський підвів підсумки трирічної роботи

14 червня голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський провів прес-конференцію, присвячену підсумкам роботи Донецької обласної державної адміністрації за 2015-2018 роки. Протягом цього часу відбувалося активне повернення Донеччини до єдиного українського простору. Відновлювалася і продовжує розвиток інфраструктура, лісове господарство, агропромислові комплекси, економіка, екологія, продовжує відбуватися подолання наслідків АТО, розвиток громадського суспільства, захист ВПО, підвищення якості врядування в містах, районах, селах та селищах області. Створюються найкращі умови для отримання дошкільної, середньої  та вищої освіти. І досі активно впроваджуються процеси децентралізації влади. Продовжується впровадження проекту Єдиного культурного простору Донеччини.

«Ми ввели Донеччину в Єдиний український простір. Відкрили опорні школи, дитячі садки, де діти мають відчути, що жити класно. Збудовані дороги, якими є можливість дістатися до будь-якого району області. Ми зробили неможливе. За такий короткий час встигли впровадити багато заходів щодо відновлення екології Донеччини. Відновили парки, сквери, озеленили міста. Ми змінюємо Донецьку область власними руками. Потрібно в людей вселити впевненість, що тут Україна, що вона розвивається. Їм потрібно усвідомити те, що вони не живуть для того, щоб працювати, а працюють для того, щоб жити. Люди повинні повірити в те, що вони будують оновлену Україну. Всі розпочаті проекти будуть продовжуватися і мають завершитись. Донеччина приречена на успіх!», – наголосив Павло Жебрівський.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/golova-donetskoyi-oblderzhadministratsiyi-pavlo-zhebrivskyj-pidviv-pidsumky-tryrichnoyi-roboty/