https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Юріс Пойканс: Ми дуже раді допомогти Україні у боротьбі за цілісність

Сьогодні у Краматорську пройшла прес-конференція за участю голови облдержадміністрації Павла Жебрівського, заступника командувача Нацгвардії України по роботі з особовим складом Ярослава Сподара, Надзвичайного та Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні Юріса Пойканса, Головного капелана Національних Збройних сил Латвійської Республіки Елмарса Плявіньша.

«Співпраця між Латвійською Республікою та Україною є досить плідною, особливо вона збільшилася після нападу Росії на Україну. Ми навчаємо наших куркулів у Латвії і ми говорили сьогодні о продовженні цього проекту. Також нас цікавить співпраця в отриманні додаткових компетенції наших директорів опорних шкіл та обмін досвідом у створенні громад», – наголосив керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

Також латвійська делегація передала гуманітарну допомогу для мешканців Донеччини, яку доставлять за призначенням представники Національної гвардії України.

«Ми дуже раді допомогти Україні у боротьбі за цілісність. Це не перший вантаж, а вже сьомий. Головна мета гуманітарної допомоги, щоб мешканці Донеччини відчули практичну підтримку Латвії. Але це також і акт політичної підтримки України», – підкреслив під час брифінгу Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/yuris-pojkans-my-duzhe-radi-dopomogty-ukrayini-u-borotbi-za-tsilisnist/