https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У Краматорську відкрито гуртожиток для ВПО

04.06.2018 у Краматорську відбулося урочисте відкриття після реконструкції гуртожитку для внутрішньо переміщених осіб, у якому взяли участь керівник Програм Співробітництва Представництва ЄС в Україні Беренд де Гроот, голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський та Краматорський міський голова Андрій Панков. В результаті реконструкції влаштовано 32 квартири (25 – однокімнатних та 7 – двокімнатних). Під час реконструкції були проведені оздоблювальні роботи, встановлені пластикові двері та вікна, придбано меблі з побутовою технікою, встановлено сантехніку та змонтовано систему теплопостачання. Кошторисна вартість проекту склала  2 024 тис. євро, з яких грант ЄС – 1 819 тис. євро, а співфінансування місцевого бюджету Краматорська – 205 тис. євро.

Керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський подякував міжнародним партнерам за підтримку України під час російської агресії та наголосив, що в рамках даного проекту передбачено забезпечення комфортабельним житлом внутрішньо переміщених осіб і жителів Краматорська, які постраждали від конфлікту, шляхом реконструкції 3-х гуртожитків.

У  гуртожитку буде розміщено 95 внутрішньо переміщених осіб, які найбільш вразливі (середньомісячний сукупний дохід сім’ї за попередні шість місяців, менший від прожиткового мінімуму на сім’ю в розрахунку на місяць): 11 – осіб інвалідів, 14 – осіб похилого віку, 31 дитина тощо.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/u-kramatorsku-vidkryto-gurtozhytok-dlya-vpo/