https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

АНОНС НА 01.06.18: Свято до Міжнародного дня захисту дітей «Чарівна пекарня»

01.06.2018 на базі оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» міста Святогірськ відбудеться свято до Міжнародного дня захисту дітей «Чарівна пекарня».

Всі присутні матимуть змогу на мить перетворитися на пекарів та разом створити кулінарний шедевр – мафін справжнього щасливого дитинства, що складається з гучного сміху, неймовірної радості, цікавих казок, яскравих мрій та фантазій, міцного здоров’я, смачних солодощів та захоплюючих пригод.

Програмою заходу передбачено виступи кращих дитячих художніх колективів Донецької області. Буде організовано роботу творчих локацій та фотозони. На малечу чекають яскраві ігрові майданчики, де вони зможуть цікаво та активно провести дозвілля.

Під час свята відбудеться урочисте нагородження переможців обласного конкурсу-огляду дитячої художньої творчості дітей пільгових категорій дошкільного віку «Дерзай, малюк» директором департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Надією Володимирівною Оксенчук. На всіх дітей чекають цінні подарунки та незабутні враження.

Початок заходу об 11:00.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/svyato-do-mizhnarodnogo-dnya-zahystu-ditej-charivna-pekarnya/