тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У с. Дружби пошкоджено високовольтну лінію електропередач

В результаті ворожих обстрілів з боку бойовиків 21 травня 2018 року в одному з населених пунктів міста Торецька, а саме с. Дружби, була пошкоджена високовольтна лінія електропередач, у зв’язку з чим без електропостачання вже третій день залишаються 1000 абонентів селища та позбавлені можливості отримувати питну воду. Дані електромережі обслуговує ГП «Регіональні електричні мережі», яка вже організувала підвезення необхідних матеріалів для робіт з відновлення пошкоджених ліній. Однак, коли була проведена колосальна робота із забезпечення гарантії безпеки ремонтним бригадам виявилось, що більше кілометру дроту завдяки «доброзичливим» мешканцям зникло, у зв’язку з чим терміни ремонтних робіт вимушено були перенесені.

В свою чергу військово-цивільна адміністрація міста Торецьк Донецької області не стоїть осторонь, а безпосередньо бере участь у вирішенні біди, що трапилась, а саме бере участь у переговорах із забезпечення гарантії безпеки ремонтним бригадам. Керівник військово-цивільної адміністрації особисто тримає на контролі дану ситуацію.
Здійснити підвіз питної води мешканцям с. Дружби в даний період неможливо у зв’язку з її непридатністю для споживання по причині планового хлорування. Закликаємо мешканців селища не бути байдужими у цей складний період та у разі наявності водяних колодязів у дворах будинків допомагати своїм односельчанам.