https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

На Дні Європи у Покровську відбувся ярмарок «куркульських» господарств

Під час святкування Дня Європи у Покровську пройшов ярмарок-презентація за участю переможців конкурсу «Український донецький куркуль». Усі охочі мали змогу ознайомитись з продукцією підприємців, які отримали підтримку від Донецької облдержадміністрації. Загалом участь у ярмарку взяли 32 підприємця з усіх куточків Донецької області.

«Подібні ярмарки – дуже важливий елемент у популяризації малого бізнесу. Окрім того, що ми маємо можливість презентувати свою продукцію, знайти нових клієнтів, ми своїм прикладом показуємо іншим, що створити успішний бізнес на Донеччині – реально. Дякую за підтримку з боку Донецької облдержадміністрації, яка популяризує таке чудове свято і покращує умови ведення бізнесу», – зазначив Сергій Свириденко, підприємець з Костянтинівського району.

Гості Дня Європи з зацікавленістю поставились до продукції «куркулів», жваво обговорювали технології виробництва і високо оцінили якість продукції місцевих підприємців. Паралельно з ярмарком, гості мали змогу взяти участь у майстер-класах з виготовлення сувенірної продукції, конкурсах та оглянути мистецькі виставки.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/na-dni-yevropy-u-pokrovsku-vidbuvsya-yarmarok-kurkulskyh-gospodarstv/