тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Відбулась колегія Донецької облдержадміністрації

26 квітня відбулося засідання колегії під керівництвом Голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського, який вручив державні та урядові нагороди і перейшов до розгляду питань на порядку денному. Розглядалися актуальні нагальні проблеми водо, електро та теплопостачання, ремонту доріг та котелень.

Акцент робився на підготовці до опалювального сезону, який планують почати 15 жовтня, та законопроекту стосовно тарифів. Павло Жебрівський обмежив строк оснащення населення лічильниками на тепло та постачання холодної води до кінця липня, а також висунув вимогу максимально забезпечити соціально незахищені верстви населення субсидіями.

Дискусії підлягала також регіональна програма «Тепло Донеччини», яка виділяє основні проблеми теплозбереження та теплопостачання – невідповідність встановленої потужності котелень підключеному навантаженню, значний знос та аварійний стан теплових мереж, втрати до 15%, невідповідність собівартості 1ГКал теплової енергії встановленому тарифу та незадовільний стан з надання послуг теплопостачання.

Члени колегії також вшанували жертв Чорнобильської катастрофи хвилиною мовчання.

DSC 0728 min

 

Джерело: http://dn.gov.ua/chleny-kolegiyi-rozglyanuly-nagalni-pytannya-teplo-ta-vodopostachannya-oblasti-vruchyly-nagorody-i-vshanuvaly-pam-yat-zagyblyh-vid-avariyi-na-chaes/