тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Відділення НСПП в Донецькій області інформує

Національна служба посередництва і примирення є постійно діючим державним органом, створеним Указом Президента України від 17 листопада 1998 року №1258/98 для сприяння поліпшенню трудових відносин та запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), прогнозування виникнення і сприяння своєчасному їх вирішенню та забезпечення здійснення соціального діалогу. Відділення НСПП в Донецькій області є структурним підрозділом Національної служби посередництва і примирення та виконує свої повноваження на території Донецької області.

Національною службою посередництва і примирення видається офіційно-нормативне виробничо-практичне наукове інформаційне видання – Бюлетень Національної служби посередництва і примирення.

Програмними цілями Бюлетеня є висвітлення практики вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), запобігання їх виникненню, забезпечення сторін соціально-трудових відносин законодавчими та нормативно-правовими актами з питань здійснення примирних процедур, публікації наукових досліджень в сфері вирішення колективних трудових спорів (конфліктів).

Бюлетень має такі рубрики, як «Нормативно-правова база», «Аналітика», «Офіційна інформація», «Міжнародний досвід» тощо.

Відділення НСПП в Донецькій області пропонує Вам розглянути питання щодо передплати на Бюлетень Національної служби посередництва і примирення на ІІ півріччя 2018 року для використання в роботі.

Реквізити для передплати:

rekvizyty