https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Стартував ІІ етап конкурсу «Донеччина.UA»

27.03.2018 у Краматорську відбувся другий етап конкурсу презентації відеоробіт відкритого краєзнавчого конкурсу проектних робіт «Донеччина.UA».

«Зараз ми розпочинаємо другий відбірковий етап конкурсу «Донеччина.UA». На першому етапі журі оцінили всі роботи – з 94-х ми відібрали кращі, створивши рейтингові оцінки. Сьогодні ми відберемо найкращих у двох номінаціях – «Цикли відеорепортажів та сюжетів» та «Документальний або короткометражний фільм», – зазначила директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації Людмила Биченко.

На другий етап конкурсу рішенням членів журі було запрошено всіх учасників номінації «Цикли відеорепортажів та сюжетів» – це 5 конкурсантів. На другу номінацію  «Документальний або короткометражний фільм» з 12 учасників за вищим балом відібрано п′ятьох конкурсантів. Під час засідання було заслухано роботи учасників конкурсу, обговорений кошторис, необхідний для реалізації проекту. Презентації деяких учасників виявилися інтерактивними. Журі були у захваті від інноваційного мультимедійного проекту “Перлини Приазов`я”, де конкурсанти запропонували зняти відеопроект у форматі “відео 360 градусів”.​

 

Джерело:http://dn.gov.ua/startuvav-ii-etap-konkursu-donechchyna-ua/