тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Оздоровлення для дітей за методом часткового відшкодування вартості путівки

Згідно цього методу кожна родина міста Торецьк, в якій виховуються діти шкільного віку (від 7 до 17 років) має право на часткове відшкодування вартості путівки, яке розповсюджується на усіх дітей в сім’ї.

Родина має змогу придбати путівку з частковою сплатою до дитячих закладів оздоровлення, які розташовані на території Донецької області. В 2018 році частка вартості відшкодування складає 3720 грн. (розмір двох прожиткових мінімумів на одну дитину віком від 6 до 18 років, встановлений Законом України «Про Державний бюджет України на 2018 рік»), яка буде сплачена з обласного бюджету та бюджету міста Торецьк у співвідношенні 50% на 50%. Залишок вартості путівки можуть сплати батьки, первинні організації профспілок, членом яких є один з батьків дитини, благодійні організації.
Варто зауважити, що часткове відшкодування вартості путівки здійснюється один раз за рік за умови, що зміна триватиме 21 день та дитині не надавалась відділом з питань молоді та спорту військово-цивільної адміністрації, лікувальними закладами та установами в поточному році путівка до закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів державного, обласного та місцевих бюджетів усіх рівнів.
За більш детальнішою інформацією звертайтесь до відділу з питань молоді та спорту військово-цивільної адміністрації: м. Торецьк, вул. Маяковського, 19. Тел.(06247) 4-32-91 
Відділ з питань молоді та спорту війсьово-цивільної адміністрації міста Торецьк запрошує до співпраці батьків, первинні профспілкові організації підприємств, установи, благодійні організації.