тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Шановні одержувачі житлової субсидії, в складі сім’ї яких є 14-річні особи

Звертаємо Вашу увагу на те, що  для проведення автоматичного розрахунку субсидії на наступнийперіод Вам необхідно надати паспортні дані та ідентифікаційний номер осіб, які досягли 14-річного віку до Управління соціального захисту населення військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області за адресою: м. Торецьк, вул. Євгена Седнєва, 1, (каб. 16) або до уповноваженого представника селищної/міської ради в строк до 30.04. 2018.

Відповідно до п. 8 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 21.10.1995р. № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» (далі – Положення), передбачено, що для призначення субсидії сукупний дохід обчислюється виходячи з доходів, нарахованих особам, які досягли 14-річного віку станом на початок періоду, за який враховуються доходи, без урахування податку з доходів фізичних осіб, відомості про які надаються структурним підрозділам з питань соціального захисту  населення ДФС, Пенсійним фондом України, фондами соціального страхування.

Відсутність необхідних даних у файлі-запиті (паспортні дані, ідентифікаційний номер) унеможливлює отримання від ДФС та ПФУ інформації про доходи 14-річних осіб і, як наслідок, проведення автоматичного розрахунку субсидії домогосподарствам, у складі яких є такі особи.

Додатково інформуємо, що відповідно до частини другої статті 21 Закону України «Про Єдиний держаний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» кожен громадянин України, який досяг 14-річного віку зобов’язаний отримати паспорт громадянина України.

Управління соціального захисту населення військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області