тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У Донецькій області продовжується відновлення інфраструктури

Протягом 2017 року у Донецькій області відкрито рух на 52,3 км магістральних доріг та відремонтовано 153 дороги комунальної форми власності. Про це під час звітної прес-конференції заявив голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

«Для Донецької області дуже важливе значення має відновлення транспортної інфраструктури. Ми не тільки будуємо дороги, але й ремонтуємо мости, будуємо асфальтні заводи, зупинки транспорту, оновлюємо мережу зовнішнього освітлення», – зазначив Павло Жебрівський.

Очільник області підкреслив, що продовжується оновлення тролейбусних та трамвайних парків. Протягом 2017 року було придбано 20 тролейбусів та 15 трамваїв. За показником оновлення парків міста Донеччини посідають лідируючі місця в Україні. Також минулого року для потреб муніципалітетів було придбано 26 одиниць комунальної техніки, які дозволять покращити санітарний стан міст та районів.

«Окрім цього, в області активно впроваджуються проекти з реконструкції мереж зовнішнього освітлення, покращення теплопостачання, термомодернізації будівель. Важливе значення для нас має покращення водопостачання та водовідведення, а місцями – і створення нових мереж», – підкреслив Павло Жебрівський.

Під час звіту Павло Жебрівський зазначив, що в області діє програма «Теплі кредити», яка покликана зробити утеплення будинків доступним для населення. Також протягом 2017 року у області було створено 200 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, робота у цьому напрямку буде продовжена і у поточному році.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/u-donetskij-oblasti-prodovzhuyetsya-vidnovlennya-infrastruktury/