тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Павло Жебрівський проінспектував будівництво дороги до Травневого та Гладосового

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський проінспектував дорогу від Семигір’я до Травневого та Гладосового, яку почали насипати щойно ці населені пункти повернулися під контроль української влади.

«Вже вивезли туди 7 тисяч 700 тон шлаку, але погодні умови не давали можливості його добре утрамбувати. Тож залишається завезти на дорогу близько тисячі тон дрібного шлаку та добре його утрамбувати, щоб можна було пустити рейсовий автобус. Дав доручення керівнику Служби автомобільних доріг у Донецькій області завершити роботу за три дні, триматиму це питання на особистому контролі», – зазначив Павло Жебрівський.

Очільник області підкреслив, що будівництво нової дороги здійснюється за кошти компаній, які проводять ремонт доріг у області. За його словами, Донецька ОДА надала будівельникам понад 12 тон пального та забезпечила роботу допоміжної техніки. Також Павло Жебрівський поспілкувався з мешканцями Травневого.

«Головна проблема – загроза невиплати пенсій, оскільки МВС не включило ці населені пункти до числа контрольованих українською владою. Працівники пенсійного фонду та соцслужб доклали значних зусиль, щоб відновити систему пенсійного та соціального забезпечення жителів цих селищ, і люди вже повною мірою отримували свої гроші. А з 1 березня через прикре непорозуміння зі списком контрольованих населених пунктів цей процес може бути призупинений. Відрядив свого заступника до Києва, щоб якнайшвидше вирішити цю проблему, вже у березні люди мають отримати свої гроші», – заявив Павло Жебрівський.

Мешканці підіймали питання відновлення пошкодженого житла, надання гуманітарної допомоги, налагодження медичного забезпечення та відновлення роботи продовольчої крамниці. Очільник області надав доручення представникам районної та місцевої влади та підкреслив, що триматиме виконання доручень на особистому контролі.

28468794 873413899507797 2243485305616575346 n

 

Джерело: http://dn.gov.ua/pavlo-zhebrivskyj-proinspektuvav-budivnytstvo-dorogy-do-travnevogo-ta-gladosovogo/