https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Конференція «East Growth: Бізнес і громадськість – ефективне партнерство» у Краматорську

Рух УКУ на схід продовжується! Львівська бізнес-школа Українського католицького університету (LvBS) спільно із Форумом НДО в Україні за підтримки Посольства Великої Британії в Україні запрошують представників недержавних організацій та власників бізнесу відвідати конференцію «East Growth: Бізнес і громадськість – ефективне партнерство», що відбудеться 3 березня у Краматорську (Донецька область).

Уже вдруге конференція збере на сході власників та топ-менеджерів малого та середнього бізнесу, представників бізнес-асоціацій, відомих економічних експертів, представників громадського сектору та урядовців. Основна мета заходу: у надскладних умовах війни та кризи не залишатись осторонь проблем бізнесу та громадського сектору східного регіону України та спільно збудувати шлях до конструктивної співпраці й розвитку місцевих громад.

У програмі заходу: презентація дослідження «Стан та перспективи співпраці між бізнесом та НДО в Донецькій та Луганській областях». А також обговорення наступних тем:

  • Держава, бізнес і громадський сектор на тлі змін в Україні – пошук довіри та продуктивних моделей взаємодії.
  • Відповідальність за сталість: хто і як впливатиме на незмінність орієнтації на безпеку та розвиток на Донеччині після 2019 року?
  • Драбина на льоду: як українські громадські та бізнесові об’єднання можуть допомогти становленню недержавного сектора на Донеччині та Луганщині?

Спікери зустрічі: Євген Глібовицький, громадський діяч; Ярина Бойчук, CEO Львівської бізнес-школи УКУ; Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту України; Ігор Стокоз, заступник голови Донецької ОДА; Роман Зінченко, засновник Greencubator; Наталя Григор’єва, CEO ТМ «Злачно»; Ігор Семиволос, Директор Центру близькосхідних досліджень; Ярина Мельник, операційний керівник платформи «Тепле місто»; Ярополк Тимків, Ukraine Confidence Building Initiative; Наталя Церклевич, Ukraine NGO Forum; Валерія Бєлавкіна, Caritas Ukraine та інші.

Для кого цей захід:

для власників малого та середнього бізнесу східного регіону України;

для громадських активістів, представників НДО;

для представників бізнес-асоціацій та бізнес-об’єднань.

Початок зустрічі: 3 березня, 10:00-18:00
Місце проведення: «Авангард-Хол», вул. К. Гампера, Сад Бернацького

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://goo.gl/hmoSuw.

Контактна особа: Олена Крижановська, okryzhanovska@lvbs.com.ua, 067 673 18 76; Володимир Набоков, vnabokov@lvbs.com.ua, 093 705 65 96.

Конференція відбудеться у межах проекту Форуму НДО в Україні «Розбудова заради майбутнього: цілісний підхід до зміцнення громадянського суспільства на Донбасі» за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Нагадаємо, весною 2017 року у Маріуполі Донецької області відбулася перша конференція East Growth. Непростим, але дуже важливим виявився цей форум. Він вкотре підтвердив, що Сходу і Заходу потрібно більше комунікацій, і далеко не завжди лише транспортних. Саме тому, аби познайомитись ближче та зрозуміти, що з глобального досвіду України може бути корисним для розвитку малого і середнього бізнесу, на конференцію приїхали підприємці, експерти та представники креативного сектора: ставити запитання, знаходити відповіді, дивитися на море та ставати ближчими. Як це було, читайте далі https://lvbs.com.ua/knowledge/uk/news/1102


Додаткові матеріали:

 

Джерело: http://dn.gov.ua/konferentsiya-east-growth-biznes-i-gromadskist-efektyvne-partnerstvo-u-kramatorsku/