тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

В кінологічній службі відділу охорони Державної установи «Торецька виправна колонія (№2)» «зіркове поповнення»

В кінологічній службі відділу охорони Державної установи «Торецька виправна колонія (№2)» здійснилось поповнення чотирилапою помічницею кінологів. 

Цього разу надзвичайність кінологічної служби полягає в особі новоприбулої собаки. Зовуть «помічницю» Іда Бурштенова Варта. Службова собака прибула до установи з Рівненській області, зі всіма необхідними документами. Батьки цієї тримісячної дівчинки – є чемпіонами Польщі, Білорусі та України з ІРО, а її дідусь, взагалі, трикратний чемпіон світу з трирівневого іспиту службових собак. 
Наразі ведеться підготовка до постанови на облік та подальшого несення служби нащадка чемпіонів, під час якої помічені гарні ознаки чемпіона, такі як: жвавість, зацікавленість та дуже гарний апетит. 
Кінолог, за яким буде в подальшому закріплений службовий собака, твердо має намір продовжити чемпіонський шлях її предків та зайняти призові місця в змаганні молодших інспекторів – кінологів Південно – Східного міжрегіонального управління, якщо не в цьому році, то в наступному напевно.

Відділ охорони
ДУ Торецька виправна колонія
Південно-Східного МРУ ПВКПП МЮ (№ 2)

27749849 1191824824282216 7468581818467865984 n