https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Павло Жебрівський відвідав підприємства куркулів у Покровську та Новогродівці

06.02.2018 у ході робочої поїздки до Покровська та Новогродівки голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський відвідав переможців грантової програми «Український донецький куркуль». Так, Аліна Явір у Покровську за кошти проекту відкрила ресторан швидкого харчування української мережі ТМ «Крила», а Олена Назаренко створила спортивний комплекс «Sport MAX» і зараз працює над розширенням власного бізнесу.

«Фаст-фуд, спортивна зала – це те, що потрібно людям. Ми куркулями змінюємо психологію – не живемо для того, щоб працювати, а працюємо для того, щоб жити. Якщо подивитися по валовому доходу, який дає Донецька область, то ми бачимо, що приблизно 90% – це виробництво. У Сінгапурі 83% займає сфера послуг. Розвиваючи сферу послуг, ми даємо людям гармонійно розвиватися. У цьому році має бути додатково мінімум 400 куркулів», – наголосив керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

У Новогродівці Павло Жебрівський оглянув кондитерський цех з виробництва борошняних виробів куркуля Сергія Пивовара та ознайомився з ходом реконструкції «Центру розвитку дитини» та школи № 7.

12 102

6 114

10 57

 

Джерело: http://dn.gov.ua/pavlo-zhebrivskyj-vidvidav-pidpryyemstva-kurkuliv-u-pokrovsku-ta-novogrodivtsi/