тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Павло Жебрівський: донецькі рятувальники – найкращі не лише в Україні. Вони – наш справжній скарб

27.01.2018 керівник Донецької облдержадміністрації здійснив робочу поїздку у Волноваський район, де відвідав ділянку з розмінування саперами ДСНС.

Розмінування проходить з середини листопада і працівники ДСНС вже встигли дістати 1375 мін та снарядів різного калібру. З огляду на морози, роботи ведуться повільно, за сприятливіших умов сапери пришвидшаться, але все одно за оцінками фахівців, роботи там ще на кілька місяців.

Павло Жебрівський подякував рятувальникам за службу та наголосив: «Я говорив неодноразово: наші донецькі рятувальники – найкращі не лише в Україні. Вони – наш справжній скарб. До речі, на роботах по розмінуванню задіяні хлопці без перебільшення – геройські. Один з них – маріуполець Андрій Гриценко: був поранений, відновився і знову повернувся до роботи. За роки війни служба ДСНС не лише зміцнила свою матеріально-технічну базу, а й її працівники суттєво підвищили свій професійний рівень і набули безцінний практичний досвід».

Потім голова Донецької облдержадміністрації оглянув будинки, пошкоджені внаслідок бойових дій та проінспектував хід їх відновлення. Ознайомившись з виконаними роботами будівельників, Павло Жебрівський прийняв участь в урочистому врученні 2-х квартир дітям, позбавлених батьківського піклування.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/pavlo-zhebrivskyj-donetski-ryatuvalnyky-najkrashhi-ne-lyshe-v-ukrayini-vony-nash-spravzhnij-skarb/