тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У містах та районах Донеччини з’являться сучасні сміттєвози

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації та  в рамках Програми поводження з відходами в Донецькій області на 2016-2020 роки за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році з метою оновлення парку сміттєвозів у містах та районах області було придбано сучасні машини на суму 35,766 млн. грн.

Сьогодні очільник області Павло Жебрівський вручив нову техніку керівникам міст та районів Донеччини. Таким чином поновлено парк сміттєвозів у наступних населених пунктах області: Торецьку, Бахмуті, Покровську, Мирнограді,  Олександрівці, Мангуші, Лимані, Соледарі, Добропільському та Волноваському районі.

 «Насправді, вручення цих машин сьогодні – це продовження тієї системи, яку ми започатковуємо. Ще раз підкреслюю, має бути системно комплексний підхід до всього. Особливо до вирішення екологічних питань», – підкреслив очільник області.

Голова облдержадміністрації Павло Жебрівський також наголосив на тому, що кошти на вирішення таких питань має виділяти не тільки область, а міста райони. Думаю, що тоді ми разом з вами це зробимо і будемо працювати на благо людей та покращення стану  навколишнього середовища Донеччини,  для того, щоб тут хотілося жити.