https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня волонтера

Хто такий волонтер? Добровільна безкорисна суспільно корисна діяльність. Насправді, як мало слів, і як багато іншого стоїть за цими сухими словами. Більше трьох років пройшло з початку неоголошеної війни, що зветься АТО. За цей час організувалось і успішно діє не одна волонтерська організація, через яку мешканці України добровільно жертвують на потреби армії, добровольчих батальйонів, правоохоронців, що захищають східні рубежі від озброєних терористів. 

Гуманітарна допомога у вигляді продуктів харчування, спорядження, аби забезпечити найнеобхіднішим героїв – захисників – ось неповний список того, що доставляють волонтери. Допомога волонтерів не закінчується підтримкою військовослужбовців у найгарячіших точках. Забезпечення гуманітарною допомогою жителів територій, прилеглих до бойових дій, допомога, що надає шанс людям вижити, просто жити та отримувати радість життя в такий непростий для них час.
На сьогодні волонтери – не тільки матеріальна допомога. Завдяки волонтерам підтримується бойовий дух військових, що стоять на захисті нашої держави, боронять нашу рідну Українську землю. Концерти, вистави – це те, чого немає на бойових позиціях, але те, що допомагає підтримати психоемоційний фон, не дає впасти в розпач, та дає віру в найкраще майбутнє.
Особливо хочеться подякувати волонтерам міста Торецьк, що знаходиться на межі бойових дій. Завдяки вашій підтримці місто живе та має шанс на розвиток. Волонтерська допомога Торецьку – це адресна допомога, забезпечення необхідними речами дошкільних навчальних закладів, підтримка лікарень, відновлення пошкодженого житла мешканців міста, організація свят та поїздок для дітей, за допомогою яких юні мешканці мають можливість спілкуватися з молоддю всієї України, розвиватися та пізнавати світ. Це допомога військовим, що боронять Торецьк, та дають змогу місцевим жителям жити та почуватися вільно на своїй землі.
Висловлюємо волонтерам найщирішу подяку за активну громадянську позицію, за патріотизм, вагомий внесок у підтримку військовослужбовців Збройних сил України, збереження цілісності нашої держави.
Завдяки вашому професіоналізму, проявленій мужності, добрим справам для оборони та процвітання рідної землі, Україна вистоїть у важкій боротьбі проти окупантів за свою незалежність.
Слава Україні!