https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Місто отримає сучасний Центр надання адміністративних послуг.

З метою підвищення якості надання адміністративних послуг фізичним та юридичним особам, військово-цивільною адміністрацією міста Торецьк прийнято участь у конкурсі на отримання фінансування від Державного фонду регіонального розвитку для реалізації проекту «Підвищення якості і доступності надання адміністративних послуг у м. Торецьку шляхом створення Центру надання адміністративних послуг». За результатами розгляду регіональної комісії з проведення оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних проектів та комісії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, проект відібрано для фінансування у 2017 році.

Проектом передбачено проведення реконструкції будівлі та внутрішніх приміщень, придбання меблів, техніки та обладнання. На сьогодні вже відібрано підрядну організацію для проведення ремонтних робіт, частково придбано спеціальне обладнання.
В результаті реалізації проекту, місто отримає новий сучасний Центр надання адміністративних послуг, який відповідатиме вимогам діючого законодавства, дозволить мешканцям міста отримувати якісні послуги у комфортних і зручних умовах.

23825999 1144822928982406 731064248217822294 o