https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Регіональний форум «Економічні можливості постраждалим від конфлікту»

Спеціалісти відділу розвитку малого бізнесу та підприємництва військово-цивільної адміністрації міста Торецьк разом з приватними підприємцями прийняли участь у роботі регіонального форуму «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», який відбувся14 листопада поточного року в м. Краматорську.

Завданнями Форуму було вироблення комплексного та чіткого бачення проблем, перешкод та можливостей внутришньопереміщених осіб (ВПО) у започаткуванні та веденні бізнесу, а також зміцнення партнерства між усіма зацікавленими сторонами, визначення можливих сфер співпраці.

Під час заходу відбулася презентація та обговорення результатів аналізу тенденцій, проблем та можливостей у сфері ведення бізнесу  в Донецькій області, а також оголошення конкурсу грантів, який впроваджується Українським жіночім фондом за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) для місцевого бізнесу, ВПО, представників приймаючих громад, демобілізованих військовослужбовців. З умовами, строками проведення конкурсу можна ознайомитися на веб-сайті: www.eopac.org.ua. Заявку на участь та документи подаватина e-mail: info@eopac.org.ua

Проект USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» працюватиме в області протягом наступних 2-х років та  забезпечить умови для створення бізнесу силами ВПО та представників місцевих громад, сприятиме переміщенню бізнесу із зони АТО та надаватиме консультаційну та експертну підтримку підприємницьким ініціативам в області, які будуть спрямовані на вирішення проблем працевлаштування ВПО, демобілізованих військовослужбовців, жінок, людей з інвалідністю та ін.

Разом з цим, повідомляємо, що працює безкоштовний ресурс пошуку ідей для бізнесу з  порадами, менторською підтримкою, з розробкою плану дій на рік: https://arena.ua/ (businessarena).

Телефон для довідок: (06247) 4-00-80 відділ розвитку малого бізнесу та підприємництва військово – цивільної адміністрації міста Торецьк.

img050

img051

img052