https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Павло Жебрівський обговорив співпрацю з Представництвом ЄС та ПРООН в Україні

Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч представників Донецької облдержадміністрації зі спільною делегацією Представництв Європейського Союзу та ПРООН в Україні. На ній сторони обговорили координацію поточних завдань та ініціатив ООН, короткострокові та довгострокові плани роботи облдержадміністрації в регіоні.

«З Представництвом ЄС та ПРООН в Україні вже маємо багаторічний позитивний досвід співпраці, тож пропозиції, висловлені Донецькою облдержадміністрацією, сподіваюся, у майбутньому будуть підтримані нашими партнерами. Ми сподіваємося на підтримку міжнародних організацій та просимо продовження і у наступному році програми стажувань для представників малого бізнесу, директорів шкіл, чиновників; реалізації програми з підвищення рівня професійно-технічної освіти в області. Крім того є необхідність проведення маркетингових досліджень Донеччини задля формування унікальних регіональних економічних пропозицій», – наголосив Павло Жебрівський.

За словами керівника Програм співробітництва Представництва ПРООН в Україні Беренда де Гроота, у наступному році ЄС планує виділити 50 млн євро для Донецької та Луганської областей. Їх спрямують передусім на програми з децентралізації, розвиток професійно-технічної й вищої освіти та медицини, підтримку малого підприємництва, зміцнення безпекової складової громад.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/pavlo-zhebrivskyj-obgovoryv-spivpratsyu-z-predstavnytstvom-yes-ta-proon-v-ukrayini/