тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Геннадій Зубко та Павло Жебрівський провели спільний брифінг

У Торецьку відбувся брифінг віце-прем′єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКХ Геннадія Зубка та керівника Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського. Під час спілкування з журналістами Геннадій Зубко зазначив, що зараз йде підготовка проекту модернізації системи водопостачання в Донецькій області як стратегії 2017-2020. Можливо для даних цілей будуть залучені кошти міжнародних партнерів.

«Сьогодні презентується програма, яка дасть можливість будівництва другого водогону, який зможе дати альтернативне забезпечення таким містам, як Авдіївка, Торецьк або Маріуполь. На це потрібно шукати кошти в бюджеті, щоб за три роки повністю забезпечити Донецьку область водопостачанням», – сказав Геннадій Зубко.

Також керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський зазначив: «Ми підготували дорожню карту побудови нової інфраструктури на території, контрольованій українською владою. Ви це можете побачити на сайті ДонОДА – 243 мільярда гривень потрібно для того, щоб це була європейська інфраструктура – дороги, мости, каналізація. Але це не відновлення, це – побудова нової інфраструктури. Відновлюється не тільки те, що зруйновано війною, а й те, що не будувалося багато років. Думаю, найближчим часом ми будемо відкривати очисні споруди в Костянтинівці, які не функціонували 25 років».

 

Джерело: http://dn.gov.ua/gennadij-zubko-ta-pavlo-zhebrivskyj-provely-spilnyj-bryfing/