тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

АНОНС НА 19.09.17: В рамках програми «Радник з питань ВПО» відбудеться передача представникам Донецькій ОДА восьми інформаційних стендів для розміщення корисних матеріалів на КПВВ

19 вересня о 10.00 на  КПВВ «Майорське» в рамках програми «Радник з питань ВПО» відбудеться передача представникам Донецькій ОДА восьми інформаційних стендів для розміщення корисних матеріалів для мешканців тимчасово окупованих та вимушених переселенців.

У відкритті візьмуть участь заступник Голови Донецької ОДА з гуманітарних питань Ігор Сергійович Стокоз, радниця національного рівня  програми «Радник з питань ВПО» Анастасія Одінцова, радник з питань ВПО в Донецькій області Олександр Ворошков,  журналісти та представники органів місцевої влади.

Стенди встановлені на КПВВ “Майорське” та “Мар’їнка”. На стендах розміщено інформаційні матеріали з описом ситуацій, з якими можуть стикнутися ВПО та поради: інформація про установи, до яких можна звернутися по допомогу, опис необхідних процедур (паспортизація, оформлення соціальних статусів, послуг та виплат, реалізація права на навчання), а також окремий стенд про факт-чекінг від Stopfake.

Інформація на стендах буде оновлюватися залежно від появи нових актуальних питань для ВПО.

Запрошуємо партнерів долучатися до ініціативи! Якщо у вас є корисна для ВПО інформація, якою ви хочете поділитися, звертайтеся до радників Програми в Донецькій області за телефоном +380993750211 або на електронну пошту voroshkov@radnyk.org.

Інформаційні стенди було створено програмою «Радник з питань ВПО» за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні. Протягом понад двох років Програма займається вирішенням проблемних питань ВПО.

Програма «Радник з питань ВПО», започаткована Міністерством соціальної політики України та здійснюється канадською неурядовою організацією Stabilization Support Services завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в рамках проекту «Подолання соціальних наслідків конфлікту на Донбасі та незаконної анексії Криму за допомогою державних структур в Україні та громадянського суспільства».

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у заході. Додаткова інформація за телефоном 068 935 06 51. Контактна особа – заступник начальника відділу прес-служби Масюченко Надія.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/v-ramkah-programy-radnyk-z-pytan-vpo-vidbudetsya-peredacha-predstavnykam-donetskij-oda-vosmy-informatsijnyh-stendiv-dlya-rozmishhennya-korysnyh-materialiv-na-kpvv/