https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У Торецькому МЦЗ в рамках роботи «Офісу по зв’язкам з роботодавцями» відбулась презентація грантових програм

Важливим напрямком економічних реформ в Україні є створення сприятливого середовища для формування та функціонування суб’єктів малого та середнього підприємництва, які є одним з дійових засобів розв’язання першочергових соціально-економічних проблем. Серед них можна назвати: прискорення структурної перебудови економіки; забезпечення насиченості ринку товарами та послугами; створення конкурентного середовища; істотне поповнення місцевих бюджетів; створення додаткових робочих місць; вирішення питання зайнятості в кризових регіонах, які є потенціальними осередками високого рівня структурного безробіття.

У сучасних умовах кризових явищ в економіці майже кожен потенційний підприємць опиняється віч на віч з проблемою обмеженості фінансових ресурсів, що стає головною перепоною та заважає наважитись та прийняти остаточне рішення щодо започаткування власної справи. 
З моменту свого виникнення Служба зайнятості працює в напрямку не тільки працевлаштування незайнятого населення а й допомагає своїм клієнтам у започаткуванні власної справи. С кожним роком завдяки інноваціям які відбуваються у Державній Службі зайнятості по всій країні у кожного безробітного збільшуються шанси здійснити свою мрію та стати підприємцем. 
Однією з таких новацій стали Центри розвитку підприємництва, Консалтингові які запрацювали майже у кожному центрі зайнятості по всій країні. Так і Торецький міський центр зайнятості не остався осторонь. Починаючи з травня 2017р. запрацював «Офіс по зв’язкам з роботодавцями», головна мета якого підтримка діючого підприємця, та осіб, які мають підприємницьке мислення та бажають розпочати власну справу.
14.09.2017р. в рамках роботи «Офісу по зв’язкам з роботодавцями» відбулась презентація грантових програм за підтримки Данської ради у справах біженців та фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва і Департаменту Міжнародного Розвитку Велекобританії. Презентацію відвідали роботодавці міста, та незайняте населення. Під час заходу запрошені ознайомились з напрямками отримання грантів, умовами участі та отримали вичерпні відповіді на свої запитання. Сподіваємось, що даний захід став для когось першою сходинкою для започаткування власної справи, чи для розширення для вже існуючого бізнесу.

Заступник директора 
Торецького МЦЗ
І.Терещенко

21740596 1106705112794188 6355472572368140471 n