https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Презентація грантової програми «Український Донецький Куркуль» у Торецькому міському центрі зайнятості

Важливим напрямком економічних реформ в Україні є створення сприятливого середовища для формування та функціонування суб’єктів малого та середнього підприємництва, які є одним з дійових засобів розв’язання першочергових соціально-економічних проблем.

На початку 2017 року у Торецькому міському центрі зайнятості розпочав свою роботу Консалтинговий центр, який сприяє реалізації підприємницьких ідей, забезпечує інформаційну підтримку осіб, які бажають започаткувати власну справу, та тих, хто вже організував свій бізнес і бажає його розвивати та удосконалювати.

10.08.2017р. в рамках роботи Консалтингового центру  проведено презентацію грантової програми «Український Донецький Куркуль». У заході прийняли участь представники Торецької міської ради. Фахівець з питань зайнятості  Назар Самойленко розповів присутнім про умови участі у зазначеному  проекті. Начальник відділу розвитку малого бізнесу та підприємництва Торецької міської ради Олена Гончарук  надала вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Сподіваємось, що проведений захід став зернятком з якого у майбутньому проросте «Український Донецький Куркуль».

IMG 2763

IMG 2766