https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Павло Жебрівський відкрив два футбольні майданчики зі штучним покриттям

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський відкрив футбольні майданчики зі штучним покриттям у містах Краматорськ та Миколаївка. Ці майданчики – частина великого проекту, присвяченого до 85-ї річниці Донецької області. Під час урочистостей також були присутні заступники голови ОДА Віктор Ремський та Владислав Лаврик.

Очільник області наголосив, що створення сучасних спортивних майданчиків має важливе значення для формування здорової молоді на Донеччині.

«Донецька область завжди вирізнялась потужними футбольними клубами та спортсменами світового рівня. Сподіваюсь, що на нових футбольних майданчиках нам вдасться виховати нових зірок, які будуть своїми досягненнями прославляти Донеччину та Україну», – наголосив Павло Жебрівський.

Заступник голови ОДА Віктор Ремський підкреслив, що обласна влада підтримує не лише футбол, а розвиває усі види спорту. За його словами, це одна з важливих складових патріотичного виховання та формування здорової нації.

У Краматорську та Миколаївці одразу після відкриття майданчиків відбулись змагання серед учнів місцевих шкіл. Кожна команда отримала цінні подарунки від Федерації футболу України, Павло Жебрівський особисто нагородив переможців пам’ятними медалями.

51 5

51 5

51 5

51 5

51 5

51 5

51 5

51 5

 — 

З повагою,

департамент інформаційної та внутрішньої політики
Донецької облдержадміністрації

т/ф.: +38 063 035 34 43

e-mail: donpressa@gmail.com

www.dn.gov.ua – офіційний сайт ДонОДА