https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У Краматорську привітали журналістів з професійним святом

06.06.2017 у Краматорську у будівлі Краматорської міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня журналіста. У заході взяли участь голова облдержадміністрації Павло Жебрівський, заступник голови облдержадміністрації Ігор Стокоз, голова Національної спілки журналістів Микола Токарський, представники Штабу АТО, а також в.о. директора департаменту інформаційної та внутрішньої політики Людмила Биченко. У святковій обстановці керівник облдержадміністрації нагородив журналістів Почесними грамотами та цінними подарунками, а голова Донецької обласної спілки журналістів Національної спілки журналістів України Микола Токарський прийняв у члени НСЖУ трьох кореспондентів.

«Журналісти Донецької області – це особлива каста. Безумовно, до вашої спільноти входять журналісти ЗСУ. Ви не тільки даєте оцінку, контролюєте владу, а й даєте відсіч у інформаційній війні, яку проти нас розв’язала Росія. Сьогодні багато телевізій залишилося на непідконтрольній території, і така ситуація дає додатковий поштовх, щоб медіа ефективно запрацювали у Маріуполі, Слов’янську, Покровську, Краматорську. Кожне ваше слово, кожен ваш репортаж – це відповідь на ту російську агресію, що є сьогодні на Донеччині», – наголосив Павло Жебрівський.

Також Микола Токарський  подякував Павлу Жебрівському за влаштовану зустріч та пообіцяв сприяти українським військовим в інформаційному плані щодо повернення окупованих територій – Донбасу та Криму.

54 2 555x416

51 3

52 3

53 2

З повагою,

департамент інформаційної та внутрішньої політики
Донецької облдержадміністрації

т/ф.: +38 063 035 34 43

e-mail: donpressa@gmail.com

www.dn.gov.ua – офіційний сайт ДонОДА