тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

ЮНІСЕФ відкриє спортивний майданчик для дітей і громади у Добропіллі

Добропілля, 8 червня 2017 року – Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) відкриє спортивний майданчик у Добропіллі, Донецької області. Майданчиком, обладнаним гімнастичним знаряддям і вуличними тренажерами, зможуть вільно користуватися діти шкільного віку, а також всі охочі у громаді. Заняття спортом  допоможуть дітям насолоджуватися правом грати у безпечному та здоровому середовищі, а також сприятимуть створенню дружньої атмосфери у суспільстві.

Запрошуємо журналістів на церемонію відкриття спортивного майданчика і спортивне свято, що почнеться об 11:00 у четверг, 8 червня 2017 року, за адресою: Добропільська загальноосвітня школа, вул. Шкільна, 10, c.Добропілля, Добропільський район, Донецька область.

Учасники заходу:

Олена Сакович, Керівник проектів ЮНІСЕФ з питань здоров’я та розвитку молоді

Ігор Стокоз, заступник голови Донецької обласної державної адміністрації

Керівництво Добропільського району

Представники громади

Журналістам необхідно зареєструватися, відправивши запит на електронну адресу: Наталя Датченко, ndatchenko@unicef.org, 380503005370 до 20:00 у середу, 7 червня.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв’яжіться з Фатімою Яндієвою в ЮНІСЕФ за телефоном: +380503866532 або електронною поштою: fyandieva@unicef.org

 

З повагою,

департамент інформаційної та внутрішньої політики
Донецької облдержадміністрації

т/ф.: +380630353443

e-mail: donpressa@gmail.com

www.dn.gov.ua – офіційний сайт ДонОДА