тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Клієнти Селидівського, Дружківського та Дзержинського ЦОК переводяться на оплату електроенергії за рахунками, замість застарілих квитанцій та абонентських книжок

ДТЕК Донецькобленерго продовжує поетапне переведення своїх клієнтів на оплату за спожиту електроенергію за рахунками. З 1 червня 2017 року ця послуга стане доступна абонентам Селидівського, Дружківського та Дзержинського районів. А до кінця 2017 до оплати за рахунками приєднаються клієнти Маріупольського та Краматорського центрів обслуговування клієнтів (ЦОК). Тоді всі райони області будуть охоплені отриманням нових рахунків, замість застарілих абонентських книжок та квитанцій.

Нововведення має ряд переваг для клієнтів:

● не потрібно витрачати час на заповнення квитанцій і розрахунок суми до оплати;

● рахунок за спожиту електроенергію дозволить контролювати стан розрахунків: на бланку рахунку міститься розшифровка, де вказані всі дані, на підставі яких розраховується сума до оплати – діючі тарифи, показання лічильника, пільга, субсидія;

● оплата за спожиту електроенергію суми, зазначеної в рахунку, гарантує відсутність розбіжностей в нарахуваннях між клієнтом і обленерго – правильність застосування тарифу контролюється на програмному рівні.

● своєчасне щомісячне отримання рахунку дає час на проведення звірки за необхідністю.

Рахунки на оплату за спожиту електричну енергію будуть вручатися особисто кожному клієнту. Сума до оплати в них буде розраховуватися на підставі щомісячно зафіксованих показників лічильника представником ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» і тих даних, які абонент своєчасно передає в обленерго.

Нагадаємо, що можливість внесення показань лічильника доступна кожному абоненту в сервісі Особистий кабінет побутового клієнта на сайті енергокомпанії donetskoblenergo.dn.ua. Крім цього, сервіс дозволяє миттєво оплачувати рахунки за електроенергію без комісії за допомогою платіжних карт, а також управляти своїми даними за особовим рахунком. Додатково, в центрах обслуговування клієнтів є можливість безкоштовно оформити сервіс смс-інформування, за допомогою якого споживачі можуть шляхом безкоштовного смс направляти в Донецькобленерго інформацію про фактичні показаннях приладу обліку електроенергії, а також отримувати від енергокомпанії сповіщення про тарифи на електроенергію та іншу корисну інформацію.

Довідка

ДТЕК Енерго – операційна компанія, що відповідає за видобуток вугілля, генерації і дистрибуцію електроенергії в структурі енергетичного холдингу ДТЕК. В. о. генерального директора ДТЕК Енерго – Дмитро Сахарук.

У портфель активів у вуглевидобутку, тепловій енергетиці і дистрибуції входять 17 шахт і 5 вуглезбагачувальних фабрик, 9 ТЕС і 2 ТЕЦ загальною встановленою потужністю понад 17 ГВт, 4 підприємства з дистрибуції електроенергії, які обслуговують 3,3 млн побутових споживачів і 82,5 тис. підприємств.

ДТЕК – найбільший енергетичний холдинг України з активами у видобутку вугілля, генерації і дистрибуції електроенергії, альтернативній енергетиці та видобутку природного газу. Чисельність співробітників ДТЕК – 75 тисяч осіб. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тимченко.

Відпуск електроенергії генеруючими підприємствами ДТЕК у 2016 році склав 40,1 млрд квт ∙ год, з яких 608 млн кВт ∙ год забезпечила ВЕС, передача електроенергії по мережах – 45,8 млрд квт ∙ год, видобуток вугілля – 31,2 млн тонн, видобуток природного газу – 1,6 млрд куб. м.

Входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація про компанію: http://www.dtek.com.

У всіх містах діяльності своїх підприємств ДТЕК реалізує проекти соціального партнерства. Детальніше про це – http://spp-dtek.com.ua

Відділ з корпоративних комунікацій
ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго»
Тел.: +38 (067)634 38 00
+38 (099) 919 50 25