тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Громадська рада

gerb

УКРАЇНА

ТОРЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

22.02.2017 № 28р

м. Торецьк

Про дострокове припинення
повноважень громадської ради
при виконавчому органі
Торецької міської ради

З метою залучення громадян до участі в місцевому самоврядуванні, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність органів місцевого самоврядування, розглянувши лист голови Громадської ради Соломатіної О.М. від 16.02.2017 щодо проведення засідань Громадської ради, керуючись пунктом 10-1 Типового положення  про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі влади, Раді міністрів Автономної республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 966 та  статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.  Припинити повноваження громадської ради при виконавчому органі Торецької міської ради.

2.  Відділу внутрішньої та інформаційної політики(Сорокіна) вжити заходи щодо формування нового складу громадської ради при виконавчому органі Торецької міської ради відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі влади, Раді міністрів Автономної республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 966.

3.  Вважати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 21.03.2016 № 31р «Про створення Громадської ради».

4.  Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на відділ внутрішньої та інформаційної політики (Сорокіна), контроль – на першого заступника міського голови Руденка Я.Д.

Секретар міської ради                                                                                   Ю.М. Євсіков