https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Підсумки участі у ХІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

З 9 березня по 9 квітня 2017 року у м. Торецьк  проходила ХІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом – «Я ХОЧУ БАЧИТИ ЖИТТЯ!», яка направлена на збір коштів для закупівлі медичного обладнання в офтальмологічні відділення обласних дитячих лікарень України. 

Збір коштів відбувся завдяки діяльності волонтерів навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл. Кожному, хто зробив благодійний внесок до встановленої скриньки, дарувалося сердечко – наліпка, що створювало відповідну святкову атмосферу і довіру.

Активну участь у Акції прийняли учні 16 загальноосвітніх шкіл міста, професійного гірничого ліцею, професійного ліцею, студенти Донбаського державного коледжу технологій та управління, Торецького музичного коледжу та мешканці міста. Акція супроводжувалась проведенням різноманітних масових заходів: урок-гра «Передай добро по колу», концертні програми «Від серця до серця», конкурси малюнків «Людина починається з добра», уроки етики  «Учити по-доброму» та інші.

Проведення зазначеної акції вже стало традиційним, молодь активно, з цікавістю приймає участь в цьому заході. Всього було зібрано – 4909 грн.15 коп., з них зусиллями волонтерів  шкіл міста – 3 448грн, 70 коп., професійного ліцею – 530 грн., професійного гірничого ліцею – 311 грн., ДонДКТУ – 297 грн, 45 коп., музичного коледжу – 322 грн.Зібрані  кошти були перераховані  на рахунок ВБФ «Серце до серця».

Ця благодійна акція об’єднує український народ та наповнює наші серця добротою та турботою про інших. Ми вдячні всім небайдужим, хто долучився до цієї важливої справи, адже кожна дитина має право бути здоровою та щасливою. Творити  добро, як виявляється, зовсім не складно!

Відділ з питань молоді та спорту
виконавчого органу Торецької
міської ради
 
21
 
72