тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У березні близько 2 500 бенефіціарів проекту грошової допомоги МОМ, що фінансується Бюро з питань населення, біженців та міграції Державного департаменту США (PRM), отримають кошти на найнагальніші потреби

Загалом близько 5 700 уразливих людей, що зазнали наслідків конфлікту, а саме місцевих мешканців, ВПО та людей, що повернулися і живуть у безпосередній близькості до лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях, отримають грошову допомогу від МОМ до червня.

У нашому місті до проекту потрапили приблизно 90 сімей з числа багатодітних, малозабезпечених  сімей, людей з особливими потребами  I та  IIгрупи, одиноких  людей похилого віку (старше 70 років). Усі 90 сімей пройшли моніторинговий відбір  щодо отримання допомоги від інших гуманітарних організацій чи інших благодійних фондів.

За результатами такого відбору  23.03.2017 року  на базі Торецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Міжнародна організація міграції  (МОМ) провила  збір документів для грошової допомоги.  Літні люди, багатодітні родини, люди з інвалідністю та одинокі матері чи батьки отримають 1 980 грн на особу. Грошова допомога буде надаватися за сприяння Укрпошти.

Торецький міський ЦСССДМ

IMAG0067

IMAG0066

IMAG0068