https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету Торецької міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів і багажу на міських автобусних маршрутах загального користування»

Виконавчий комітет Торецької міської ради відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету Торецької міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів і багажу на міських автобусних маршрутах загального користування».

Регуляторний акт розроблений відповідно до Законів України «Про автомобільний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про захист економічної конкуренції», «Про ціни і ціноутворення», «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту».

Метою прийняття запропонованого регуляторного акту є надання методичної допомоги суб’єктам господарювання всіх форм власності, які надають послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, захист прав споживачів транспортних послуг (пасажирів) щодо попередження необґрунтованого підвищення тарифів та відповідності вартості проїзду, якості транспортних послуг, захист прав перевізників з метою задоволення їх підприємницьких інтересів та забезпечення інвестиційної привабливості ринку пасажирських автомобільних перевезень, в тому числі у випадках об’єктивних змін умов господарювання (чинників, які впливають на розмір тарифів), забезпечення сталих умов роботи міського автомобільного транспорту загального користування  в місті Торецьк.

Зі змістом рішення виконавчого комітету та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Торецької міської ради  в розділі «Регуляторна політика» – рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів» та «Аналіз регуляторних актів».

Базове відстеження буде здійснено до дня набрання чинності регуляторного акта, повторне відстеження буде проведено через рік після прийняття регуляторного акта, періодичне відстеження буде проведено через три роки починаючи з дня виконання заходів повторного відстеження.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта виконавчого комітету Торецької міської ради приймаються в письмовому вигляді протягом одного календарного місяця з дня його оприлюднення на адресу: 85200, м. Торецьк, вул. Героїв Праці, 3 каб. № 5.   

Виконавчий комітет Торецької міської ради