тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України протягом тижня в закладах культури міста пройшли тематичні заходи

Нехай тебе, солдате, надихає
Небесна Сотня сміло йти у бій.
Гаряче серце куля не здолає
І не злякає “граду” буревій.
Ти – у думках мільйонів українців,
Ти не один – з тобою земляки!
Повік не пануватимуть чужинці,
На цій землі, що з Божої руки!

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України протягом тижня в закладах культури міста пройшли тематичні заходи.
Свято запроваджене, як вказується у документах, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань.
У бібліотеках – філіях міста відбулись: бесіда «Мужність і відвага українських добровольців», патріотична година «З відданістю Україні», тематична полиця, «Вшановуємо подвиг українських добровольців». 
У Музичній школі ім. І.Карабиця м. Торецька відбувся інформаційний блок «День добровольця – нове свято в Україні», у будиноку народних традицій смт. Щербинівка відбулась Фото-документальна експозиція «Шануємо подвиг українських добровольців».
Завершились заходи з нагоди відзначення у ВНЗ КФВ «Торецькому музичному коледжу» інформаційно-тематичною годиною щодо вшанування подвигу українських добровольців