тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Гуманітарна підтримка від Чеської гуманітарної організації «Людина в біді»

Чеська гуманітарна організація «Людина в біді»  за сприянням Торецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  вже неодноразово надавала гуманітарну підтримку у вигляді ваучерів на продукти харчування для місцевих жителів, котрі мають дохід нижче прожиткового мінімуму. Гуманітарна організація самостійно веде перелік благоотримувачів та запис на допомогу. За період з  початку 2017 року ваучери отримали більш ніж  3000 мешканців з числа неповних сімей, вагітних та сімей з дітьми до року, особи з обмеженими можливостями, похилих людей, постраждалих від бойових дій та потребують невідкладного лікування.

Також неодноразово Чеська гуманітарна організація «Людина в біді»  надавала допомогу  населенню з особливими потребами у вигляді памперсів для дорослих та дітей.         

За значну  підтримку населення у складний час, Торецький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виносить подяку  гуманітарній організації «Людина в біді» та сподівається на подальшу плодотворну співпрацю.

Торецький міський ЦСССДМ

IMG 20170223 102203