тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

ОДНА, ЄДИНА, СОБОРНА УКРАЇНА!

Сьогодні у Торецьку у продовження святкового марафону заходів з нагоди відзначення Дня Соборності України спільно з представниками влади громадських осередків відбулось засідання круглого столу «Єдність громади – запорука сильного громадянського суспільства».

Під час дискусії були порушені питання щодо культурного життя Торецька протягом 2017 року. Нас знову здивувало що кількість людей яким не байдуже життя нашого міста. Особливо важливим є той факт, що присутні на круглому столі це люди з різних поколінь, що разом з молоддю більш старше покоління на рівних в спільному діалозі обговорювали важливі питання для міста. 
Це була дійсно єдність та соборність громади, бо дуже тішить та об’єднує коли в таку важливу дату для нашої держави збираються організації які незабаром святкують 30 річницю створення (Міська Рада ветеранів, Союз Чорнобиль України, Асоціація інвалідів ) та зовсім молоді організації, але з великою активністю (Наше місто Торецьк, Твоє нове місто, Сумнакуно питайло, Гуртом Торецьк, Фонд А. Романовського). Сподіваємось що десь в Україні сьогодні відбулось аналогічна подія, але ми щиро раді що в нас у Торецьку сьогодні відбувся насправді день єдності – День Соборності України!!!
Сердечно бажаємо вам, шановні громадяни, міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

16265201 957973514334016 5071098887122557379 n