тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Грант в рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО»

Шановні суб’єкти підприємницької діяльності!

Чеська недержавна організація «Людина в біді» (People in Need) оголошує про початок прийому заявок на отримання гранту в рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО».

МЕТА ПРОЕКТУ

Даний проект створений з метою стимулювання чинного малого і середнього бізнесу, що має потенціал до розширення і створення нових робочих місць для громадян України, що мають статус внутрішньо переміщеної особи і постійно проживають на території Донецької області.

ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ?

Стійкість і довгостроковість створюваного робочого місця – одні з найважливіших його характеристик, які мають вирішальне значення для претендентів на роботу – кінцевих вигодонабувачів проекту. Тому гранти будуть надані тільки чинним і досвідченим підприємствам (підприємцям), які зможуть довести потенціал до розширення свого бізнесу і нададуть коротке, але достатнє техніко-економічне обґрунтування. Гранти надаються на умовах спільного фінансування – одержувач гранту зобов’язаний попередньо інвестувати в розвиток свого бізнесу власні кошти, в розмірі не менше 40% від суми гранту.

ЕТАПИ ТА ОСНОВНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В ПРОЕКТІ

Для участі в проекті вам необхідно заповнити форму заявки, яка розміщена на сайті https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecd-_KyTNJnepqqKdQ2Wis-VJmpIWmIYriwFbzETsNKxo1kQ/viewform?c=0&w=1&usp=send_form.

Будь ласка, не беріть участь в проекті, якщо у вас немає продуманого і обгрунтованого бізнес-плану розширення вашого бізнесу. Максимальна сума гранту визначається кількістю створюваних вами робочих місць: не більше 38 000 гривень для створення 1 робочого місця і становить 152 000 гривень (тобто не
більше 4 робочих місць).

2. Виходячи з наданої вами інформації, оціночна комісія прийме рішення про доцільність подальшого розгляду вашої заявки. З усіма заявниками, які пройшли цей етап, будуть проведені телефонні консультації і виїзні інтерв’ю, для більш докладного вивчення вашої діяльності, а також буде запитано докладніший бізнес план по використанню гранту.

3. Після того як комісія прийме позитивне рішення про надання гранту, між вами і «Людина в біді» буде підписаний договір про надання гранту. В даному договорі будуть закріплені:
• загальний кошторис проекту розширення та створення нових робочих місць;
• зобов’язання одержувача гранту по частковому фінансуванню даного кошторису і наймуВПО
• зобов’язання «Людина в біді» з надання грошового гранту.

4. Протягом 1 місяця після підписання договору, вам необхідно надати підтвердження здійснення власних інвестицій (не менше 40% від суми гранту), згідно умов договору. Грошовий грант буде перерахований вам протягом 10 робочих днів після цього.

Заявки на участь в проекті приймаються до 10.02.2017.

Всі питання щодо даного проекту ви можете направити на електронну скриньку job.ua@pinf.cz, або звернутися у відділ розвитку малого бізнесу та підприємництва Торецької міської ради.

Довідки за телефоном: (06247) 4-00-80