https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Шановні мешканці міста!

Постановою КМУ № 744 від 19.10.2016 року внесені зміни до постанови КМУ № 630 від 21.07.2005 року «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» згідно яких, у випадку якщо Вам не призначена житлова субсидія, Ви маєте змогу звернутися до виконавця послуги з централізованого опалення із заявою про надання розстрочки на оплату послуг з теплопостачання. Виконавець послуг, починаючи з місяця подання зазначеної заяви, щомісяця протягом опалювального періоду нараховує 50 відсотків плати за послугу з централізованого опалення. Сума неоплачених протягом опалювального періоду 50 відсотків плати за послугу з централізованого опалення нараховується споживачу протягом міжопалювального періоду щомісяця рівними частинами з травня по вересень включно.

 

_____________________________
(найменування виконавця послуги
з централізованого опалення)

ЗАЯВА

Я, ____________________________________________________________________,

(прізвище, ім’я та по батькові)

що проживаю за адресою ____________________________________________________,

                                        (адреса)

є власником (наймачем, орендарем) житлового приміщення (будинку садибного типу, квартири) і отримувачем послуги з централізованого опалення згідно з договором від ___ __________ _____ р. № ___________, прошу надати розстрочку на оплату послуги з централізованого опалення на опалювальний період 20___/___ року починаючи з _________ 20___ року.

Гарантую у визначений строк здійснювати оплату 50 відсотків нарахованої плати за послугу з централізованого опалення протягом опалювального періоду та розрахованої і розподіленої рівними частинами протягом кожного місяця міжопалювального періоду суми неоплачених 50 відсотків нарахованої плати за таку послугу.

Підтверджую відсутність субсидії на оплату послуги з централізованого опалення на опалювальний період 20___/___ року.

___ __________ 20___ р.                                                    __________________          

                                                                                                          (підпис)”.