тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення міської ради «Про оренду об’єктів територіальної громади м. Торецька»

Відповідно до вимог Закону України «Про засади регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Торецької міської ради «Про оренду об’єктів територіальної громади м. Торецька».

Проект даного рішення підготовлений з метою стимулювання раціонального використання нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Торецька, збільшення доходів міського бюджету від надходження орендної.

З проектом даного рішення можна ознайомитися в Управлінні житлово-комунального господарства Торецької міської радм за адресою: м Торецьк, вул. Героїв праці, 3 (каб. 2) або на офіційному сайті Торецької міської ради в розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу направляти в письмовій формі поштою за адресою: м Дзержинськ, вул. Щорса, 3 (каб. 2) або на Е-mail:DGUGAJKH@i.ua., телефон розробника регуляторного акту: (06247) 41933, 0509158812.

Зауваження та пропозиції від громадськості міста щодо рішення міської ради приймаються протягом місяця від дня опублікування регуляторного акта.