https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

КОНКУРС ДЛЯ ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ

За підтримки Міністерства молоді та спорту України Благодійний Фонд “Інститут громадянської освіти та суспільних програм” в партнерстві з американським університетом Delaware проводить конкурс DіаmondChallengeforHighSchoolEntrepreneutsUSA(далі – конкурс).

Мета DіаmondChallenge- надати можливість молоді розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

 Конкурс направлений на підтримку молодіжних підприємницьких проектів серед учасників від 16 до 18 років в Україні. В рамках конкурсу молодь має змогу презентувати свій суспільно-корисний бізнес-проект та отримає можливість виграти 10 000 доларів США.

 До участі в конкурсі приймаються проекти від команд у складі 2-4 осіб, з яких хоча б один представник говорить англійською мовою. Реєстрація команд відбувається до 20 листопада 2016 року на сайті http://dіаmondchallenge.org.

 Конкурс відбудеться у два етапи. Перший етап пройде в Україні, де конкурсанти будуть змагатися за приз 1 000 доларів та поїздку до США (американські колеги фінансують проживання протягом трьох днів). В Сполучених Штатах Америки буде організовано заключний етап конкурсу, в якому учасники будуть змагатися за головний приз 10 000 доларів.

Прийом письмових бізнес проектів триватиме до 20 грудня 2016 року на сайті http://dіаmondchallenge.org. З правилами та вимогами участі у конкурсі можна ознайомитись на сайтіwww.icepp.org.ua. Контактна особа – виконавчий директор Благодійного Фонду “Інститут громадянської освіти та суспільних програм” Ірина Романенко (е-maіl:icepp.ngo@gmail.com, тел.:0505806396).

 

Відділ з питань молоді та спорту виконавчого органу Торецькоїї міської ради