тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Країна починається з родини

Дитяча душа – найбільша цінність для держави, це необроблений дорогоцінний кристал, з якого колись сформується свідомий громадянин, поруч з яким буде легко і безпечно разом будувати краще суспільство. Тому так важливо плекати ці ніжні душі, розвивати в них добро, справедливість, віру у власні сили та свою необхідність для країни і оточуючих. Хто, як не батьки, найкраще виконає це складне завдання? На жаль, як і сотні років тому, коли цивілізація та соціальні інститути не досягли ще сучасного розквіту, тисячі дітей так само залишаються по інший бік від родинного тепла і підтримки – посиротілі, побзавлені батьківського піклування, покинуті на розсуд долі.

Кожна самотня дитина мріє про батьків, братиків та сестричок, свій теплий дім, в якому її будуть любити і ніколи не зрадять, не залишать саму. Держава робить все можливе для поліпшення життя таких дітей, проте будь який небайдужий громадянин може дати їм більше, ніж просто їжа, одяг і освіта, – справжню родину. Влаштування дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування, до сімейних форм виховання, – усиновлення, опіки (піклування), прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу, – пріоритетний спосіб їх соціального захисту.

Якщо Ви маєте у серці нерозтрачене тепло, яким здатні поділитися з дитиною, звертайтесь до служби у справах дітей Торецької міської ради або Торецького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Торецьк, вул. Руднична, б. 35, 2 поверх.