https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Про проведення VIII відкритого обласного туристичного зльоту «ЮВЕНАЛІЯ – 2016»

Відділ з питань молоді та спорту виконавчого органу Торецької міської ради повідомляє про проведення управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації спільно з публічним акціонерним товариством «Новокраматорський машинобудівний завод», громадською молодіжною організацією «Асоціація молоді АТ НКМЗ» з метою обміну досвідом, організації роботи з молоддю на великих промислових підприємствах, розробки спільних заходів, подальшого розвитку громадського молодіжного руху 19-21 серпня 2016 р. відбудеться VIII відкритий обласний туристичний зліт представників трудових колективів підприємств Донецької області та молодіжних організацій «ЮВЕНАЛІЯ – 2016».

Молодь віком 18-35 років   може взяти участь у туристичному зльоті.

Туристичний зліт проводиться за такими напрямами:

  1. Техніка пішохідного туризму;
  2. Спортивне орієнтування;
  3. Водний туризм;
  4. Чемпіонат з риболовлі.

Всіх бажаючих запрошуємо  до 17 серпня 2016 р. подати заявку  на участь у туристичному зльоті «Ювеналія – 2016» до відділу з питань молоді та спорту виконавчого органу Торецької міської ради (вул. Маяковського, 26-а, каб.1.5, тел. 4-32-91) і повідомити такі відомості:

–  П.І.Б. учасників;

–   контактні телефони, Е-mail;

Склад команди до 5–ти чоловік (не менше 2-х дівчат) та 1 керівник.

Участь у туристичному зльоті безкоштовна, проїзд та харчування за власний  рахунок. Команди повинні мати усе необхідне для проживання у польових умовах протягом 3-х днів.

            

Відділ з питань молоді та спорту
виконавчого органу Торецької міської ради