тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Сильні громади Донеччини

20 липня в м. Торецьку за ініціативою ГО «Сильних громад Донеччини» відбувся круглий стіл, тема зустрічі «Рейтинг прозорості місцевих рад Донбасу-2016». В обговоренні прийняли участь представники органів місцевого самоврядування, міського відділу освіти, депутати, члени громадських організацій та інші.

DSCN9397

Активісти руху «Сильних громад» провели аналіз діяльності органів місцевого самоврядування на предмет відкритості, прозорості та ефективності комунікації місцевого самоврядування, використавши методологію з 132 критеріїв.

Основним завданням аналізу було виявлення проблем діяльності органів місцевого самоврядування, рівня його комунікації з громадянами та відкритості роботи.

Спікери круглого столу Валентин Краснопьоров та Андрій Грудкін презентували присутнім результати поведеного аналізу. Місто Торецьк в рейтингах займає різні місця, по деяким критеріям вище, по іншим трохи нижче, проте вже зараз виявлено поле недоліків та досягнень.

DSCN9396

В рамках круглого столу відбулось обговорення патріотичного виховання в закладах освіти, вчителі шкіл та працівники Міського відділу освіти переконали активістів в тому, що наші діти мають гідну освіту, а виховна робота ведеться з використанням сучасних технологій.

DSCN9414

Сподіваємось, що завдяки спільним зусиллям міської влади та громадськості всі недоліки буде виправлено та громада м. Торецька крок за кроком ввійде до рейтингу з найкращими показниками.

 

Сектор внутрішньої політики