https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Павло Жебрівський відвідав Торецьк

13 липня у великій залі Територіального комітету профспілки вугільників відбулась нарада під керівництвом голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, Донецької обласної державної адміністрації – Жебрівського Павла Івановича, за участю міського голови м. Торецька – Сліпцова Володимира Микитовича та його заступників, представників органів місцевого самоврядування,  представників силових структур міста та області, керівників та лідерів профспілок підприємств. Нагодою для зустрічі  були події, які відбулись у місті Торецьку 4 липня 2016 року.

В ході проведення наради були розглянуті дуже важливі на даний час для міста  питання, головним з яких є питання безпеки в місті.

Рекомендації губернатора були дуже важливі та значущі, найвагомішими є введення посади заступника з роботи з представниками ЗСУ та правоохоронних органів, посилення внутрішньої та інформаційної політики, залучення військових для проведення роз’яснювальної роботи серед трудових колективів  вугільних підприємств, проведення спец. перевірок у розважальних закладах, проведення спільних  зустрічей депутатів з військовими, тобто випрацювати чіткий план дій з налагодження взаємодії між військовими, місцевою владою, депутатами та громадськістю.

Після наради відбулась зустріч з представниками громадськості, які виявили свої побажання, обговорили питання, які на їх думки є важливими для міста та його жителів. Щодо створення військово-цивільної адміністрації що за думкою громадськості є єдиним вирішенням накопичених проблем П.І. Жебрівський  зазначив: що згідно чинного законодавства створення військово-цивільної адміністрації на сьогодні не є можливим, бо в місті в повному обсязі виконують свої повноваження –  міська рада, міський  голова, секретар та депутати міської ради  .

Загалом, всі рекомендації губернатора – є основою налагодження тісної взаємодії між місцевою владою, військовими та місцевими жителями, яка в майбутньому принесе плідні результати.

Сектор внутрішньої політики