тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Учасникам АТО

Торецький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді повідомляє, що на підставі підпункту 5 пункту 4 Указу Президента України від 18 березня 2015 року № 150 «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції» (із змінами), з метою активізації роботи щодо забезпечення надання учасникам антитерористичної операції допомоги по вирішенню питань, пов’язаних з їх лікуванням, реабілітацією та соціальною адаптацією, керуючись статтею 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» в Донецькій області створено Центр допомоги учасникам антитерористичної операції при облдержадміністрації.

Основними завданнями Центру допомоги учасникам АТО, є:

– збір, обробка інформації про соціальний захист учасників антитерористичної операції і членів їх сімей, а також сімей, члени яких загинули під час проведення АТО;

– моніторинг стану вирішення проблем запитань учасників антитерористичної операції і членів їх сімей, а також сімей, члени яких загинули під час проведення АТО;

– сприяння облдержадміністрації у здійсненні повноважень щодо соціальної підтримки, медичної та психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції і членів їх сімей.

Адреса Центру: м. Краматорськ, пл. Миру, 2, каб. 404.

Гаряча лінія: 0800-750-103

Телефони:

+38 066 809-98-48

+38 073 424-14-82

+38 096 119-65-66

Графік роботи: робочі дні з 9-00 до 17-00

E-mail: don.chw.ato@gmail.com

Веб-сайти: http://doncentr-help-ato.blogspot.com/, https://www.facebook.com/doncentr.ato

Корисні посилання: ГО Всеукраїнська правозахисна організація “Юридична Сотня” – об’єднання юристів, адвокатів та волонтерів-правників, які забезпечують правовий захист захисників України, надаючи безкоштовні юридичні консультації та персональний супровід учасникам АТО та їх сім’ям.

Центр допомоги учасників АТО складається з благодійних організацій області та волонтерів, які ведуть роботу по наданню допомоги учасникам АТО і їх сім’ям. Центр має право залучати до спільної роботи державні організації області.

Так само додаткову інформацію про порядок надання пільг учасникам антитерористичної операції щодо забезпечення безкоштовним санаторно-курортним лікуванням, пільги за оплату житлово-комунальних послуг, про щорічної разової грошової допомоги, про безкоштовне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації, можна дізнатися за номерами: 4-17-98; 4-08-37 – Департамент соціального захисту населення (вул. Є. Седнєва, 1).

З питань медичного обслуговування звертатися за наступними номерами телефонів: 4-34-04 міська стоматологічна поліклініка (вул. Маяковського,5); 3-71-96 Центральна міська лікарня (вул. Центральна, 55).

З питань позачергового користування всіма послугами зв’язку звертатися  в  ПАТ «Укртелеком» (вул. Дружби, 14) за номером: 4-30-16; 4-12-44.

З питань щомісячного довічного грошового утримання звертатися в Управління пенсійного фонду України (вул. Дружби, 14), номери для довідок: 4-27-64; 4-40-42.

З питань забезпечення безкоштовним проїздом (один раз у два роки) звертатися в міський військовий комісаріат (вул. Папаніна, 1) за номером: 4-16-85.

З питань позачергового забезпечення житловою площею звертатися в Управління житлово-комунального господарства Торецької міської ради (вул. Героїв праці, 3), за номером: 4-20-05.

З питань виділення земельних ділянок звертатися у відділ з питань державного архітектурно-будівельного контролю, містобудування, архітектури та земельних відносин Торецької міської ради (вул. Маяковського, 33) за номером: 4-39-75.

По вирішенню поточних питань соціальної допомоги звертатися в Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (вул. Руднична, 35) за номером: 4-11-18.

Додаткові матеріали: